MÁSZÁS MINDENKIÉ!

 

PRÓBÁLTAD MÁR?

Ez úton szeretnénk meghívni az önök iskolájának tanulóit, erre az ingyenes alkalomra, ahol a gyermekek szakértő segítséggel ismerkedhetnek a mászás világával!

Időpont: 2018. október 13.

A rendezvény három területet érint: falmászás, sziklamászás, barlangaszat.

A fő törekvés az alapvető mászó technikák, biztosítási ismeretek bemutatása, a gyerekek életkorához igazodó, igényeikre alapozó játékos alkalom szervezése. Mindez biztonságos környezetben tapasztalt edzők és önkéntes versenyzők segítségével történik.

Várjuk osztályok, iskolai csoportok, egyének jelentkezését a foglalkozásokra.

!!!!A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!!!!

A falmászó program időtartama kb. 1 óra hosszú, reggel 8 és 13 óra között, óránként váltják egymást a csoportok. Max. csoport létszám 30 fő.

Szükséges felszerelés: tréning ruha, torna cipő.

A sziklamászás és a barlangászat kb. 2-3 óra hosszú, reggel 8 és 13 óra között váltják egymást a csoportok.  Max. csoport létszám 15fő, a sziklamászáshoz minden gyermekhez várunk egy felnőtt kísérőt is. A barlang programról, kérjük a túravezetővel egyeztessenek!

Szükséges felszerelés: a sziklára: az időjárásnak megfelelő kényelmes tréning ruha, edző cipő és sisak ( kerékpáros is lehet). A speciális felszerelést helyben biztosítjuk a résztvevők számára.