Az MHSSZ Hegymászó Szakága nemzetközi ifjúsági sziklamászó tábort szervez az Erasmus+ program keretében 12-18 éves fiataloknak a szlovéniai Kotečniken.

Az Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség szlovák, horvát, szlovén és cseh partnereivel az Erasmus Plus pályázat kereteben 2020-ban indította el a “Staying safe in the world of youth climbing” programot.
A nyertes projekt első állomása volt a tavalyi kalamárkai mászótábor, ahol öt ország fiataljai ismerkedhettek meg a szlovák andezitmászás Mekkájával. A program következő, idei állomása a szlovéniai sziklamászó paradicsom, Kotečnik.
Szeretettel várunk, ha van már némi tapasztalatod a mászásban (tudsz biztosítani és top-rope mászni), beszélsz angolul (ne ijedj meg, az alapszint elég lesz) és szeretnél hasonló érdeklődésű fiatalokkal ismerkedni a környező országokból. Táborunkban képzett oktatóktól, kis létszámú csoportokban merülhetsz el komolyabban a celjei mészkőmászás rejtelmeiben. Jelentkezéssel és további infókkal kapcsolatban a saitz [pont] zsuzsanna [kukac] gmail [pont] com valamint az agoston [pont] viktor [kukac] mhssz [pont] hu e-mail címre írjatok (mindkettőre!), illetve olvassátok végig az alábbi angol nyelvű posztert!

MHSSZ-Erasmus Plus Ifjúsági Mászótábor Kotecnik 2022

Borítókép forrása: slotrips.si