Megtisztelő számunkra, és nagyon örülünk, ha már eddig eljutottál 🙂

Ha egyesületként szeretnéd felvételedet kérni a szövetségbe, kérjük, vedd fel a kapcsolatot Hajós Barbara titkárunkkal (hajos [pont] barbara [kukac] mhssz [pont] hu)!

Egyénileg kétféleképpen lehetsz az MHSSZ tagja. Az egyik a holnapunkon található több mint negyven tagegyesület egyikébe történő belépés. Az egyesületi vezetővel felvéve a kapcsolatot, lehetőség nyílik egyesületi taggá válni, ezáltal MHSSZ-kártyát igényelni. Ez anyagilag is és szociálisan is a kedvezőbb megoldás. A másik út, ha nem kívánsz egyesületbe belépni, választhatod a pártolói tagságot, ennek éves díja 12.000 Ft (az egyesületi tagdíjaknál valamivel magasabb), ennek azonban feltétele az elvégzett alapfokú sziklamászó tanfolyam igazolása. Minden kártya egy évre szól, tárgyév 02. 01-től a következő év 01. 31-ig.

Mindkét esetben szükséges az MHSSZ tagi nyilvántartó rendszerébe történő regisztráció.

A regisztráció pontos menete

Az online regisztrációs felület honlapunkon a Szervezet menüpontban a Tagi nyilvántartó menüpontra kattintva található.
Itt válaszd a Tagok menüpontot, mert tagként kívánsz regisztrálni.
A megnyíló ablakban a jobb sarokban található Regisztrációra kattintva indulhat a személyes adatok bevitele. (Egy kis segítség: a felhasználónév lehet bármilyen választott név, saját vagy fantázianév.)

A továbbiakért kövesd az alábbi leírást. Kérjük, olvasd el a lap elején található bevezető információkat!

Lényege, hogy a regisztráció után megnyílik a tagi felületed, itt tudsz a „2023-as jelentkezés”- re kattintva évet, választott egyesületet és kártya/matrica igénylést leadni. Új belépők kapnak kártyát (ez az MHSSZ tagsági kártya), amin 4 hosszabbító matricának van hely, tehát négy évig csak matricát kell majd igényelni és felragasztani.

Itt választhatod ki, hogy egyesületi tagként vagy pártolóként kívánsz regisztrálni (mi az egyesületit javasoljuk).

Fotót is itt tudsz feltölteni magadról. Egy igazolványképhez hasonló portréfotóra van szükség, sisak és napszemüveg viselése nélkül.

A kép feltöltéséhez az alábbiakban szintén pontos leírást találsz.

A fotónál fontos, hogy portréfotó legyen, mint egy igazolványkép, sisak, napszemüveg viselése nélkül.

Tagdíjfizetés

Egyesületi tagként a tagdíjadat az egyesületnek fizeted, az MHSSZ-tagdíj abban benne van.

Pártoló tagként a tagdíjat az alábbi számlaszámra tudod utalni:
MHSSZ központi számlaszám: 10400126 – 50526577 – 69811000
A tagdíj befizetésről számlát állítunk ki, ehhez a számlázási címet a titkárunknak kérjük elküldeni (Hajós Barbara, hajos [pont] barbara [kukac] mhssz [pont] hu).

Bízunk benne, hogy hamarosan a tagjaink között üdvözölhetünk!