Vissza

Kerry Ella és Tusnády Nimród győzött a Flow Boulder Magyar Kupán

A múlt hétvégén rendezték a 2023-as Boulder Magyar Kupasorozat második fordulóját az újbudai Flow Boulderben. A nyílt kategóriában a nőknél Kerry Ella, a férfiaknál Tusnády Nimród győzött.

Nők

Egyedül a junior korú tököli Kerry Ella (Ujjerő Hegymászó és Sportegyesület) tudta a döntőben mind a négy bouldert topolni. Mögötte négyen is három topot másztak. A második helyen a tavalyi kupagyőztes budapesti Góbor Jázmin (IFI B, SPOFA Sport- és Falmászó Egyesület) végzett. A harmadik helyet a szintén IFI B korosztályba tartozó gárdonyi Zsákai Eszter (Mozogj Kreatívan SE) szerezte meg.

A bajnoki pontversenyt Góbor Jázmin vezeti.

Férfiak


A férfi nyílt kategóriát a budajenői Tusnády Nimród (Gerecse Sziklamászó Egyesület) nyerte három toppal és három zónával. Ugyanennyit sikerült másznia a szügyi Vályi Gergőnek (Zerge Sziklamászó Sportegyesület) is, de Nimródnak egyel kevesebb próbából sikerült ez, így Gege a második helyen zárt. A harmadik helyen, szintén csak a próbák számában lemaradva, a budapesti Tóth-Magériusz Marcell (Gerecse Sziklamászó Egyesület) végzett.

A bajnoki tabella élén holtversenyben Tusnády Nimród és Vályi Gergő áll.

Kategóriagyőztesek
A mini, gyerek, serdülő, IFI B, IFI A, Junior és nyílt kategóriák részletes és teljes rangsora megtekinthető az alábbi ablakban. A részletes eredményeket pedig a szokott helyen, erre a linkre kattintva találjátok.