Vissza

Sport43 - jelentkezési felhívás mászótermek részére

Az MHSSZ az Aktív Magyarországért Felelős Államtitkársággal való együttműködés eredményeként jelentkezést hirdet magyarországi mászótermek számára a Sport43 programban való részvételre

Az MHSSZ az Aktív Magyarországért Felelős Államtitkársággal való együttműködés eredményeként jelentkezést hirdet magyarországi mászótermek számára a Sport43 programban való részvételre.

Mi a Sport43?

A Sport43 program egy magán kezdeményezésként indult el 2021 januárjában, a COVID idején. A program küldetése az volt, hogy a hosszú bezártság után minél nagyobb számban vonja be a gyerekeket a sportolás örömeibe olyan módon, hogy térítésmentes lehetőséget nyújtott iskolai osztályok számára néhány különlegesebbnek ítélt sport kipróbálására. 2022. novemberében a sportágkínálatot bővítve a falmászás is bekerült a Sport43 portfóliójába, így elindult a Climb43 program három budapesti és egy vidéki helyszínnel.

2023-ban szeretnénk elérni, hogy a Climb43 program országos programmá váljon, Budapest súlya csökkenjen, a bevonandó termek száma is növekedjen, hogy a program keretén belül még fenntarthatóbb módon sikerüljön a gyermekekkel megismertetni ezt a sportot. Így kibővített budapesti teremkínálat mellett szeretnénk, ha a program országos lefedettségűvé válna.

A program időkerete: 10 hónap, 2023. szeptember 1 - 2024. június 30-ig.

A program során elvárt szolgáltatás:

A szolgáltató ezen időszakban hétköznap délelőtt két időpontban, 9:00 és 12:00 órás kezdettel (amikor a mászótermek kihasználtsága kisebb mértékű) lehetőséget biztosítson 20-30 fős iskolás csoportok fogadása. Minden mászóteremben a gyermekcsoport nagyságának megfelelő számú falmesterek segítenék a gyerekeket.

Foglalkozás menete:

A gyerekek érkezése, fogadása. Átöltözés után 15 perces bemelegítés, felszerelések biztosítása (zia; nehézségi mászásnál beülő, biztosító eszköz), biztonságtechnikai oktatás. A csoportok 2 óra mászó időt kapnak, a gyerekek vetésforgóban mászhatnak a különböző utakon. A foglalkozás végeztével szintén egy 15 perces nyújtás-levezetés következik.

Elvárások:

● min 20-30 fős csoport befogadására alkalmas mászóterem
● minimum 1000 fős kvóta vállalása
● igény szerint hétfőtől péntekig legalább napi két időpontban 9:00 és 12:00 órás kezdettel mászási lehetőség biztosítása
● szükséges mászóeszközök és falmeseterek/oktatók biztosítása
● 2023. szeptember 1. - 2024. június 30. között szolgáltatás vállalása

Díjazás:

boulder termek esetében 1.200 Ft/gyerek juttatás a szolgáltató számára,
köteles mászótermek esetében 1.500 Ft/gyerek juttatás a szolgáltató számára.

A program megvalósítása az MHSSZ szakmai koordinációjára és a Sport43 program jól bejáratott szervezési és regisztrációs szisztémájára, jól működő kommunikációs csatornáira épít.

Jelentkezés: a részvételi szándékot e-mailben kérjük eljuttatni Miklós Éva szövetségi titkárnak,
mikloseva@yahoo.com
címre (tárgy: Sport43 jelentkezés) a következők megadásával (cégnév, kapcsolattartó, elérhetőség, szolgáltatási helyszín megjelölése - várossal, előzetesen vállalt kvóta, szolgáltatási csoport megnevezése: boulder / nehézségi).

A program pontos részletei a részvételi szándékot jelzőknek kerülnek kiküldésre.

Jelentkezési határidő: 2023.05.21. (vasárnap) éjfél

Felhívás letöltése Word dokumentum formátumban