Vissza

Tagi nyilvántartó rendszer frissítése

Rendszerfrissítés miatt a 2020-as tagi regisztrációt december 20-án 24:00-kor leállítjuk, ha még idei évre regisztrálnál, ne habozz!
Kedves Mászótársak! A tagi nyilvántartó rendszert 2020. december 20-án 24:00 órától leállítjuk, a 2020. évi tagi regisztrációk addig lehetségesek. Aki még erre az évre szeretne regisztrálni, az SOS tegye meg. A rendszer tervezett újraindítása 2021. január 1-jén 12:00.

Az alábbi változásokra számíthattok:

  • A rendszer át fog költözni a jelenlegi ingyenes, korlátos helyről egy másik szolgáltatóhoz. E miatt, aki a közvetlen „apex…” kezdetű linket használta, az többet ne tegye, az MHSSZ honlapján levő menü mindig az aktuálisan érvényes helyre fog mutatni (Szervezet/Tagi nyilvántartó menüpont)
  • a MAG47 versenyig (2021. január 15-17.) csak azoknak engedjük a 2021-es jelentkezésük leadását, akik 2020-ban nem voltak MHSSZ tagok, tehát nem rendelkeznek 2021. 01. 31-ig érvényes MHSSZ kártyával. A MAG47 verseny lebonyolítása után kinyitjuk a kaput mindenkinek.

2021-re tervezett új funkcióink

  • reményeink szerint az OSEI (Országos Sportegészségügyi Intézet) hozzáférést ad az adatbázisához, letölthetjük a sportorvosi engedélyeket, de a beazonosításhoz TAJ számot kérünk tőletek a 2021-es regisztráció során. Ha ez megvalósul, akkor tudunk adatot szolgáltatni a versenyrendszer felé, tisztább környezet jön létre, kevesebb problémával
  • lehetőségetek lesz hírlevelünkre feliratkozni, hogy rendszeresen és közvetlenül megkapjátok a szövetségtől a Titeket érintő információkat
  • elindítjuk az önkéntes sportalapot, amin keresztül tudtok egyszeri vagy rendszeres támogatást adni a szövetség azon céljai megvalósításához, amit megjelöltök a támogatás során. Erre már leszerződtünk az adjukossze.hu – val, és az OTP Simplepay megoldása “bekötés” alatt van.
  • az engedélyekben a létszámban korlátozott mászóhelyek esetében itt fogtok tudni jelentkezni egy-egy napra egy adott mászóhelyre
Bízunk benne, hogy a fenti fejlesztések mindannyiunk életét megkönnyítik majd!