Vissza

Képzések a Testnevelési Egyetemen

TF képzések - tájékoztató 2016 szeptemberében újra indulnak az államilag elismert (OKJ-s) szakirányú képzések a Testnevelési Egyetem (TE) és a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség (MHSSZ) együttműködésében. A képzések edzői / oktatói szinteket jelentenek sportmászó illetve hegymászó területen. ■ sportmászó vagy hegymászó sportoktató, amely középfokú részszakképesítést ad. ■ sportmászó vagy hegymászó sportedző, amely emelt szintű szakképesítést ad. Bármelyikre is esik a választás, jelentkezni két helyen kell egyszerre a csatolt felvételi lapok kitöltésével:
  • a TE Felnőttképzési Csoportjánál, Balogh Juditnál ( bjutka@tf.hu ) és, mivel a TE-nél feltétel a sportági szakszövetség ajánlása ezért
  • az MHSSZ-nél, sportmászó területen Bubb Ferencnél (bubb.ferenc@gmail.com ), hegymászó területen Lázár Istvánnál (lazartr@hu.inter.net)
A jelentkezés határideje:
  • A TE-en 2016. szeptember 10. (csatolva megtalálhatók a tájékoztatók és jelentkezési lapok, vagy megnézhető itt is:http://tf.hu/kepzeseink/okj).
  • Az MHSSZ-nél 2016. szeptember 1-ig kell jelentkezni, és egy gyakorlati felvételi eredményétől függően adja meg az MHSSZ a szükséges ajánlást a TE felé.
Sportmászó felvételi: várhatóan szeptember elején (3-8. között) lesz a BigWall mászóteremben, vagy a Kis-Gerecsei kőfejtőben. Hegymászó felvételi: A gyakorlati felvételi vizsga szept.10. 8.00 órakor Oszolyon, találkozó a Delago falnál. (Mászópárról, felszerelésről, dokumentálásról, tollról mindenki önmaga gondoskodik.)

További információkat a mellékelt tájékoztatókban találtok!

Sportmászó tájékoztató: MHSSZ-TE_Sportmaszas_kepzes_tajekoztato

Hegymászó tájékoztató: MHSSZ-TE_Hegymaszas_kepzes_tajekoztato

Jelentkezési dokumentáció: Sportmászás: MHSSZ -TE jelentkezesi_lap Sportedző 2016 jellap Sportoktató 2016 jellap Hegymászás: MHSSZ - TE jelentkezési lap Sportedző 2016 jellap sportoktató 2016 jellap