Szervezet

Tudj meg mindent a szervezet felépítéséről, elnökségről, oktatási bizottságról.

Tovább
Szervezet

Tagság

A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség (MHSSZ) irányítja, szervezi és ellenőrzi a hegy-és sziklamászó tevékenységet, képviseli a hegy-és sziklamászó sportegyesületeket Magyarország területén. Tevékenysége során folyamatosan bővülő szolgáltatásokat kínál tagjai számára itthon és külföldön.

Részletek
Tagság

Tagi nyilvántartó

Regisztrálj tagi nyilvántartó rendszerünkbe és élvezd a szövetségi tagság előnyeit!

Regisztrálok
Tagi nyilvántartó

Tagegyesületek

Csapatban, közösségben mindig jobb! Csatlakozz tagegyesületeink valamelyikéhez, és élvezd a társaságot, valamint a tagság előnyeit!

Tovább a listához
Tagegyesületek

adjukossze.hu önkéntes sportalap

Más szervezetekhez hasonlóan szeretnénk a közösségi finanszírozás erejét kihasználni olyan területeken, amelyekre nem elégséges vagy akár nulla támogatást kapunk.

Adományozok
adjukossze.hu önkéntes sportalap

Dokumentumok

Közhasznúsági jelentések, éves beszámolók, szabályzatok, sportágfejlesztési stratégia és egyéb anyagok egy helyen.

Megnézem
Dokumentumok

MHOK

"Róma sem épült fel hirtelen, egy nap alatt" – tartja a mondás, ami a hegymászó tudásra is igaz. Hegymászóvá válni állandó tanulással járó folyamat és az út elején bizony nem könnyű eligazodni. Boulder, sportmászás, alpesi mászások vagy a magas hegyek világa? Kezdőként nem könnyű eldönteni, hogy mit is szeretnénk. A Magyar Hegymászó Oktatói Kollégium (MHOK) a hegyi sportok népszerűségére és sokrétűségére való tekintettel a tanfolyamokat az ún. modulrendszer szerint tartja.

Tudj meg többet!
MHOK

Természetvédelem

1996. évi LIII. törvény a természet védelméről

Az Országgyűlés felismerve, hogy a természeti értékek és természeti területek a nemzeti vagyon sajátos és pótolhatatlan részei, fenntartásuk, kezelésük, állapotuk javítása, a jelen és jövő nemzedékek számára való megőrzése, a természeti erőforrásokkal történő takarékos és ésszerű gazdálkodás biztosítása, a természeti örökség és a biológiai sokféleség oltalma, valamint az ember és természet közötti harmonikus kapcsolat - nemzetközi kötelezettségvállalásainkkal összhangban történő - kialakítása, mint az emberiség fennmaradásának alapvető feltétele, a természet hatékony védelmének létrehozását igényli, ezért a következő törvényt alkotja.

Ismerd meg!
Természetvédelem

Kiadványaink

Tekintsd meg a nálunk megvásárolható kiadványokat és rendeld meg online egyszerűen!

Megtekintem
Kiadványaink

Regisztráció 2023

Az új év indulásával megnyílt a tagok számára a regisztrációs felület a 2023-as évre

Regisztrálok
Regisztráció 2023

Oktatási Bizottság

Az Oktatási Bizottság feladata a hazai sport- és hegymászó oktatók és edzők képzésével összefüggő feladatok és együttműködések megszervezése és kivitelezése, valamint az MHSSZ oktatási stratégiájának kidolgozása, fejlesztése és megvalósításának koordinálása.

Tovább
Oktatási Bizottság