Szervezet

Szervezet

Tudj meg mindent a szervezetről, legyél tag vagy böngéssz a kiadványok között!

Szervezet

MHSSZ szervezeti felépítése

Szervezet

Tagság

A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség (MHSSZ) irányítja, szervezi és ellenőrzi a hegy-és sziklamászó tevékenységet, képviseli a hegy-és sziklamászó sportegyesületeket a Magyar Köztársaság területén. Tevékenysége során folyamatosan bővülő szolgáltatásokat kínál tagjai számára itthon és külföldön.

Részletek
Tagság

Tagi nyilvántartó

Regisztrálj tagi nyilvántartó rendszerünkbe és élvezd a szövetségi tagság előnyeit!

Regisztrálok
Tagi nyilvántartó

adjukossze.hu önkéntes sportalap

Más szervezetekhez hasonlóan szeretnénk a közösségi finanszírozás erejét kihasználni olyan területeken, amelyekre nem elégséges vagy akár nulla támogatást kapunk.

Adományozok
adjukossze.hu önkéntes sportalap

MHOK

"Róma sem épült fel hirtelen, egy nap alatt" – tartja a mondás, ami a hegymászó tudásra is igaz. Hegymászóvá válni állandó tanulással járó folyamat és az út elején bizony nem könnyű eligazodni. Boulder, sportmászás, alpesi mászások vagy a magas hegyek világa? Kezdőként nem könnyű eldönteni, hogy mit is szeretnénk. A Magyar Hegymászó Oktatói Kollégium (MHOK) a hegyi sportok népszerűségére és sokrétűségére való tekintettel a tanfolyamokat az ún. modulrendszer szerint tartja.

Tudj meg többet!
MHOK

Természetvédelem

1996. évi LIII. törvény a természet védelméről

Az Országgyűlés felismerve, hogy a természeti értékek és természeti területek a nemzeti vagyon sajátos és pótolhatatlan részei, fenntartásuk, kezelésük, állapotuk javítása, a jelen és jövő nemzedékek számára való megőrzése, a természeti erőforrásokkal történő takarékos és ésszerű gazdálkodás biztosítása, a természeti örökség és a biológiai sokféleség oltalma, valamint az ember és természet közötti harmonikus kapcsolat - nemzetközi kötelezettségvállalásainkkal összhangban történő - kialakítása, mint az emberiség fennmaradásának alapvető feltétele, a természet hatékony védelmének létrehozását igényli, ezért a következő törvényt alkotja.

Ismerd meg!
Természetvédelem

Kiadványaink

Tekintsd meg a nálunk megvásárolható kiadványokat és rendeld meg online egyszerűen!

Megrendelem!
Kiadványaink

Erasmus+ projekt

A projekt fő célja, hogy ösztönözze az emberek, hogy kortól és nemtől függetlenül minél többen vegyenek részt aktívan a hegyi sportokban.

Tovább a program leírásához!
Erasmus+ projekt